POLETNI TABOR 2020

Pozdravljeni!
 
Tedenska srečanja so nazaj, prav tako pa smo ponovno zavihali tudi rokave in pridno nadaljujemo s pripravami za poletno taborjenje.  Glede na trenutno situacijo in hitro sproščanje ukrepov verjamemo, da bomo tabor lahko izvedli v kar se da normalni obliki. 
S tem namenom vam “končno” pošiljamo podrobnejše informacije glede poletnega taborjenja.  Dodatna navodila s katerimi bomo zagotovili čim večjo zdravstveno varnost, hkrati pa zagotovili čim boljši program vam pošljemo kasneje, saj je vse odvisno od navodil, ki jih bomo prejeli s strani NIJZ. Z njimi smo tudi v konstanti navezi glede usmeritev in pogojev pod katerimi bomo taborjenja lahko izvedli.
V primeru kakršnih koli vprašanj se prosim obrnite na starešino rodu in letošnjega taborjenja Pino Majo Bulc (051 684 488)

Letošnje taborjenje bo potekalo med 10. in 19. 7. 2020 v Podgozdu pri Krki.
Za vse GGje (6. – 9. razred), pa se bo tabor začel malo drugače. Na pot se bodo z vlakom ali avtobusom (sporočimo naknadno) odpravili že v sredo 8.7. Ko bodo prispeli do začetne lokacije, ki zaenkrat ostaja skrivnost, se bodo peš napotili proti tabornemu prostoru. Ker bodo kar nekaj prehodili naj bodo na to ustrezno pripravljeni. Obvezna oprema vsebuje dobre uhojene pohodne čevlje, primeren nahrbtnik, pokrivalo, sončno kremo in anorak ali palerino. Ostala navodila, kaj vse morajo imeti s seboj in v nahrbtniku so navedena v prijavnici pripeti spodaj.
Prijavnico naj otroci prinesejo vodnikom na tedenska srečanja. Ravno tako vas prosimo, da izpolnite spletno prijavo na povezavi, ki jo imate na mailu.
 
Prijava na tabor je veljavna, če so izpolnjeni naslednji pogoji:
  • plačana članarina za leto 2020
  • plačana tabornina
  • izpolnjena spletna prijavnica
  • izpolnjena prijavnica z vašim in otrokovim podpisom
Rok za prijavo na taborjenje 2020 preko spletnega obrazca je 15. 6. 2020!
Rok plačila je 31.6.2020, rok cenejših prijav in plačila pa 15.6.2020.
Da bo plačilo veljavno morate oddati tudi podpisano prijavo na akcijo, ki je pripeta spodaj.
 
Za kakršno koli vprašanje se lahko obrnete na vodjo tabora Nika Pangeršiča (070 679 396) ali pa na starešino tabora Pino Majo Bulc (051 684 488).
 
Tudi letos bomo veseli domačih marmelad, čajev, sadja in zelenjave. Otroci so lansko leto v njih neizmerno uživali, mi pa smo bili veseli, da smo lahko jedli domače izdelke. V kolikor ste nam s podobnimi produkti pripravljeni pomagati lahko pokličete na eno izmed zgornjih številk in se bomo dogovorili za prevzem.  

Mi že komaj čakamo!

Vabimo vas, da nas spremljate tudi na družbenih omrežjih, kjer redno objavljamo fotografije: 
Facebook: Rod trnovskih Regljačev 
Instagram: @regljaci
 
Lep pozdrav, Regljači